Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Opwijk

Toegewijd onderhoud zwembaden bij Opwijk

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Opwijk is dé nummer 1 als het aankomt op onderhoud zwembaden. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat wat betreft ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Opwijk. Onze duurzame en degelijke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een ongelofelijk sterke reputatie bij Opwijk en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Opwijk

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste autoriteit. Voor iemand die al zo lang in de branche bezig is kent onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Secuur, grondig en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Opwijk voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden staan garant voor 100% complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral bij de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.