Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Holsbeek

Prima onderhoud zwembaden bij Holsbeek

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Holsbeek is de onbetwiste topper als het aankomt op onderhoud zwembaden. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden aangaande ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Holsbeek hebt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen hebben wij met onderhoud zwembaden een geweldige reputatie verworven.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerd topbedrijf bij Holsbeek

Expertise en ervaring zijn bij onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een absolute kenner. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder. Met het enorm capabele team streven wij in samenspraak met de klant naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren personeelsteam

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan rekenen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Holsbeek, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Niet één detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze zeer gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.