Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Pepingen

Kwaliteitsvol onderhoud zwembaden bij Pepingen

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Pepingen is dé nummer één betreffende onderhoud zwembaden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat betreffende onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Pepingen vindt u geen beter denkbare optie voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke reputatie bij Pepingen en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Secuur onderhoud zwembaden door topfirma bij Pepingen

Vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden enkele kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute kenner. onderhoud zwembaden kent geen geheimen voor hem. Grondig, secuur en nauwgezet onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Pepingen voor staat. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogkwalitatieve oplossingen garandeert en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Pepingen, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als we beweren grondig onderhoud zwembaden, bedoelen wij ook gron-dig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.