Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Roosdaal

Toegewijd zwembad onderhouden bij Roosdaal

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Roosdaal is de absolute nummer één als het aankomt op zwembad onderhouden. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening volledig op maat in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhouden bij Roosdaal. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke reputatie verdiend.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topfirma bij Roosdaal

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhouden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft ruim 30 jaar ervaring in zwembad onderhouden. Voor een man die zo lang in de sector vertoeft kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met heel het uiterst bedreven bedrijfsteam streven we, in samenspraak met de opdrachtgever naar degelijkheid en volledigheid. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhouden

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen garandeert en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Roosdaal, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gevarieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een heel seizoensgebonden materie is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.