Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Zoutleeuw

Volledig zwembad onderhouden bij Zoutleeuw

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Zoutleeuw is dé nummer één als het aankomt op zwembad onderhouden. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad leveren wij topservice en kwaliteit. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Zoutleeuw. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Zoutleeuw en omstreken bezorgd.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topbedrijf bij Zoutleeuw

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Zoutleeuw voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig team

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogkwalitatieve oplossingen biedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Zoutleeuw, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen wij ook ”grondig”. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.