Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Kraainem

Prima zwembad onderhoud bij Kraainem

Voor zwembad onderhoud bij Kraainem kunt u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad leveren wij topkwaliteit en service. Bij Kraainem vindt u geen betere optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ijzersterke reputatie bij Kraainem en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topbedrijf bij Kraainem

Expertise, ervaring en vakkennis zijn als het aankomt op zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. Voor iemand die al zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Kraainem voor staat. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door gedreven personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. U kunt vertrouwen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Kraainem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, de Haan, Knokke-Heist, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden bieden voor uiterst volledige topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij ook erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.