Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Scherpenheuvel-Zichem

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Scherpenheuvel-Zichem

Voor onderhoud zwembaden bij Scherpenheuvel-Zichem kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw buiten- of binnenzwembad bieden wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor onderhoud zwembaden bij Scherpenheuvel-Zichem. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een ijzersterke reputatie bij Scherpenheuvel-Zichem en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Scherpenheuvel-Zichem

Ervaring, vakkennis en expertise zijn inzake onderhoud zwembaden dé sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring in onderhoud zwembaden. Voor iemand die zo lang in de sector zit heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Samen met het enorm bedreven team streven wij, in samenspraak met de klant naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door gedreven team

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kan rekenen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Scherpenheuvel-Zichem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.