Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Wezembeek-Oppem

Kwalitatief zwembad onderhoud bij Wezembeek-Oppem

Voor zwembad onderhoud bij Wezembeek-Oppem kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden aangaande bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Wezembeek-Oppem hebt u geen adequatere optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van zeer hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een sterke topreputatie bij Wezembeek-Oppem en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Wezembeek-Oppem

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend gewicht. Met 30 jaar ervaring is zaakvoerder, Nobels, een absolute topautoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de sector vertoeft kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Wezembeek-Oppem voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Het onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen garandeert en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden verschaffen voor totale topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhoud, bedoelen wij ook ”grondig”. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.