Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Kortenaken

Degelijk zwembad onderhoud bij Kortenaken

Voor zwembad onderhoud bij Kortenaken kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat in onderhoud, installatie, bouw en constructie. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Kortenaken. Onze duurzame en degelijke opties van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een goede topreputatie bij Kortenaken en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Kortenaken

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Met zijn 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een absolute topautoriteit. Voor iemand die al zo lang in de branche bezig is heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhoud zijn dingen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Kortenaken voor staat. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door gedreven personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kunt rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en deugdelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze zeer gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook gron-dig. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten op jaarbasis, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.