Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Meise

Degelijk zwembad onderhouden bij Meise

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Meise is de absolute topper wat betreft zwembad onderhouden. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden betreffende onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor zwembad onderhouden bij Meise. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Meise

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. Voor een man die zo lang in de sector vertoeft kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Secuur, grondig en nauwgezet zwembad onderhouden is waar onze gerenommeerde topfirma bij Meise voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Het onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm uiteenlopende onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, barbecue, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.