Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Tremelo

Degelijk zwembad onderhouden bij Tremelo

Voor zwembad onderhouden bij Tremelo kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topkwaliteit en topservice. Bij Tremelo hebt u geen betere specialist voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een ijzersterke reputatie verdiend.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Tremelo

Bij %1 is vakkennis van primordiaal gewicht. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. Voor een man die zo een lange periode in de sector bezig is heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het enorm bedreven bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant naar degelijkheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Deugdelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z zal begeleiden. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector geëtaleerd: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor 100% complete topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.