Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Herne

Prima zwembad onderhoud bij Herne

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Herne is de onbetwiste nummer één wat betreft zwembad onderhoud. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Herne. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een goede topreputatie bij Herne en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Herne

Vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over maar liefst 30 jaar ervaring in zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Met het enorm bedreven team streven we in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Degelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kunt vertrouwen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Herne, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen we ook gron-dig. Dit houdt onder andere in: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten met twee beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.