Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Oud-Heverlee

Volledig onderhoud zwembaden bij Oud-Heverlee

Voor onderhoud zwembaden bij Oud-Heverlee kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad beloven wij topkwaliteit en service. Bij Oud-Heverlee hebt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een sterke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Oud-Heverlee

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar belang. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. onderhoud zwembaden heeft geen enkel geheim voor hem. Nauwgezet, grondig en secuur onderhoud zwembaden zijn enkele zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Oud-Heverlee voor staat. Wij finaliseren uw complete onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

De installatie is slechts het begin bij onderhoud zwembaden. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Oud-Heverlee, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent, Brugge, De Haan…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor gedetailleerde service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt. Als wij claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen we ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules betreft onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten per jaar, acht beurten op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.