Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Opwijk

Prima zwembad onderhouden bij Opwijk

Voor zwembad onderhouden bij Opwijk kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden betreffende bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Opwijk. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare topreputatie verworven.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Opwijk

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend gewicht. Met 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, Nobels, een absolute topautoriteit. Voor een man die al zo lang in de sector bezig is heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Met heel het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en degelijke en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden bieden voor 100% complete service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten met twee beurten op jaarbasis, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens zeer goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.