Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Londerzeel

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Londerzeel

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, hammams, pool houses,.. Nobel-Pool bij Londerzeel is de onbetwiste topper inzake onderhoud zwembaden. Wij garanderen kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden inzake bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Londerzeel vindt u geen beter denkbare speler voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig onderhoud zwembaden door topbedrijf bij Londerzeel

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar gewicht. Met liefst 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor een man die al zo lang in de sector zit heeft onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Met het enorm passionele bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet na de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen biedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden zien wij over het hoofd in onze heel uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een heel seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat inzake onderhoud zwembaden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn wij eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.