Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Affligem

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Affligem

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Affligem is de onbetwiste nummer 1 betreffende zwembad onderhouden. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden aangaande onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u opteert voor zwembad onderhouden bij Affligem. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een geweldige reputatie verworven.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door topbedrijf bij Affligem

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot gewicht. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring inzake zwembad onderhouden. Voor iemand die al zo lang in de branche zit heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Affligem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij garanderen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Affligem, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden bieden voor volledige service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een uiterst seizoensgevoelige aangelegenheid is, voornamelijk bij de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten per jaar, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.