Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Affligem

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Affligem

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Affligem is de nummer één in onderhoud zwembaden. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw zwembad garanderen wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor onderhoud zwembaden bij Affligem. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben Nobel-Pool een smetteloze reputatie bij Affligem en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Affligem

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot belang. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft maar liefst 30 jaar ervaring in onderhoud zwembaden. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector zit kent onderhoud zwembaden geen geheimen meer. Samen met het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door gedreven team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. U kan rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden biedt. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze enorm uiteenlopende formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een perfecte combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.