Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Tervuren

Fantastisch zwembad onderhoud bij Tervuren

Voor zwembad onderhoud bij Tervuren kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service aangepast aan uw specifieke noden betreffende bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhoud bij Tervuren. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een sterke reputatie bij Tervuren en omstreken bezorgd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door topfirma bij Tervuren

Bij %1 is stielkennis van doorslaggevend gewicht. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhoud heeft geen enkel geheim voor onze zaakvoerder Nobels. Samen met het zeer vakbekwame team streven wij in samenspraak met de klant, naar degelijkheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt rekenen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen biedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Tervuren, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Maldegem, Knokke…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden verschaffen voor 100% complete topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een ladder of springplank, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als we zeggen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen wij ook gron-dig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.