Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Hoeilaart

Kwaliteitsvol onderhoud zwembaden bij Hoeilaart

Voor onderhoud zwembaden bij Hoeilaart kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat op het vlak van onderhoud, installatie, bouw en constructie. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben wanneer u kiest voor onderhoud zwembaden bij Hoeilaart. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een goede reputatie bij Hoeilaart en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Uitstekend onderhoud zwembaden door topfirma bij Hoeilaart

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot belang. Met ruim 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. onderhoud zwembaden kent geen geheimen voor onze bedrijfsleider. Met het enorm capabele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door gedreven personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij onderhoud zwembaden. Onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden verschaffen voor complete topservice met alles erop en eraan. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op regelmatige tijden een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk wat betreft de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn wij eveneens goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.