Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Machelen

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Machelen

Voor onderhoud zwembaden bij Machelen kan u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening op maat betreffende bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor onderhoud zwembaden bij Machelen. In de loop der jaren heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een oerdegelijke reputatie gekregen.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Machelen

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden belangrijke kernbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring in de wondere wereld van onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden kent geen geheimen meer voor onze zaakvoerder Nobels. Grondig, nauwgezet en secuur onderhoud zwembaden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Machelen voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden tot in de puntjes afgewerkt door ervaren team

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Formules op maat voor onderhoud zwembaden

Geen enkel detail bij onderhoud zwembaden negeren wij in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een ladder of springplank, houden op regelmatige tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen grondig onderhoud zwembaden, bedoelen we ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige materie is, voornamelijk wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules betreffende onderhoud zwembaden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast onderhoud zwembaden zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg en ontwerp van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.