Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Boortmeerbeek

Fantastisch zwembad onderhoud bij Boortmeerbeek

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Boortmeerbeek is de absolute nummer 1 wat betreft zwembad onderhoud. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service aangepast aan uw specifieke noden qua onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Boortmeerbeek hebt u geen betere speler voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een onverwoestbare reputatie verdiend.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Boortmeerbeek

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. Voor een man die al zo lang in de branche bezig is heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met heel het uiterst gedreven bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Ook het onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en duurzame, degelijke (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Aanpak op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden verschaffen voor totale service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook ”grondig”. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral voor de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens zeer goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.