Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Asse

Volledig zwembad onderhouden bij Asse

Voor zwembad onderhouden bij Asse kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige service volledig op maat in constructie, ontwerp, bouw, onderhoud en installatie. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhouden bij Asse. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een sterke reputatie verdiend.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhouden door topfirma bij Asse

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor Nobels. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn dingen waar onze gerenommeerde topfirma bij Asse voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door ervaren personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor 100% complete service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de voorfilter, backwash en de dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules betreffende zwembad onderhouden met contracten van twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.