Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Gooik

Kwalitatief onderhoud zwembaden bij Gooik

Voor onderhoud zwembaden bij Gooik kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren duurzame en kwaliteitsvolle bediening volledig op maat qua bouw, ontwerp, aanleg, constructie en onderhoud. Bij Gooik vindt u geen betere specialist voor onderhoud zwembaden. Door de jaren heen heeft Nobelpool met onderhoud zwembaden een onverwoestbare reputatie opgebouwd.

Lees meer

Degelijk onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Gooik

Expertise, ervaring en vakkennis zijn bij onderhoud zwembaden enkele kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring in onderhoud zwembaden. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen meer voor onze zaakvoerder. Samen met het enorm gedreven team streven we, in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

onderhoud zwembaden van a tot z door ervaren personeelsteam

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Kwaliteitsvol onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kan vertrouwen op een serieuze partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw onderhoud zwembaden levert. Nobel-Pool opereert niet enkel bij Gooik, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Schilde, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, De Haan…

Aanpak op maat voor onderhoud zwembaden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden bieden voor complete topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals een springplank, ladder, houden op regelmatige tijdstippen een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over. Als we claimen grondig onderhoud zwembaden, dan bedoelen wij ook ”grondig”. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral wat betreft de buitenzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van twee beurten per jaar, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house voorzien van een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.