Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Boortmeerbeek

Prima onderhoud zwembaden bij Boortmeerbeek

Voor onderhoud zwembaden bij Boortmeerbeek kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle service op maat aangaande ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Boortmeerbeek vindt u geen adequatere specialist voor onderhoud zwembaden. Onze duurzame en degelijke opties van zeer hoge kwaliteit op het vlak van onderhoud zwembaden hebben ons een geweldige reputatie bij Boortmeerbeek en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Gedegen onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Boortmeerbeek

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden dé kernbegrippen. Met 30 jaar ervaring is zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. onderhoud zwembaden heeft geen geheimen voor hem. Met heel het uiterst bedreven team streven we, in samenspraak met de klant, naar volledigheid en degelijkheid. Wij construeren uw volledige onderhoud zwembaden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

onderhoud zwembaden van topkwaliteit door ervaren team

De installatie is amper het begin bij onderhoud zwembaden. Kwaliteitsvol onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Boortmeerbeek, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Maldegem, Knokke…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze talloze onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor gedetailleerde topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, onderhoud zwembaden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende onderhoud zwembaden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden is Nobel-Pool ook erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.