Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Zemst

Deugdelijk zwembad onderhoud bij Zemst

Voor zwembad onderhoud bij Zemst kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden duurzame en kwaliteitsvolle service op maat op het vlak van ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Zemst vindt u geen betere optie voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Zemst en omstreken bezorgd.

Lees meer

Degelijk zwembad onderhoud door topfirma bij Zemst

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Onze zaakvoerder, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. Voor een man die zo lang in de branche bezig is kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met het enorm bedreven team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Ook het onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake installatie en onderhoud streven wij perfectie na. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde accommodatie. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden staan garant voor uiterst volledige topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules inzake zwembad onderhoud met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we eveneens zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een degelijk advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.