Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Keerbergen

Prima zwembad onderhoud bij Keerbergen

Sauna’s, binnen- en buitenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Keerbergen is de onbetwiste nummer één inzake zwembad onderhoud. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat wat betreft onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen indien u kiest voor zwembad onderhoud bij Keerbergen. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een oerdegelijke topreputatie verdiend.

Lees meer

Prima zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Keerbergen

Expertise, ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhoud enkele kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, de heer Nobels, heeft liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhoud. Voor een vakman die al zo lang in de branche zit heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Samen met het uiterst vakbekwame bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Deugdelijk onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud biedt. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Keerbergen, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze enorm diverse formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een ladder of springplank, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze uiterst bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord vergeten we niet. Als we claimen ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen we ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook erg goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.