Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Zaventem

Kwalitatief zwembad onderhouden bij Zaventem

Voor zwembad onderhouden bij Zaventem kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en kwaliteit. Bij Zaventem hebt u geen betere speler voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame opties van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Zaventem en omstreken bezorgd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhouden door topbedrijf bij Zaventem

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. Voor een man die al zo lang in de branche bezig is heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met het uiterst gedreven team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en duurzaamheid. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Degelijk onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij plaatsen accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als wij beweren ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook grondig. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.