Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Londerzeel

Fantastisch zwembad onderhoud bij Londerzeel

Voor zwembad onderhoud bij Londerzeel kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij kwaliteit en topservice. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u opteert voor zwembad onderhoud bij Londerzeel. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een oerdegelijke reputatie verworven.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topbedrijf bij Londerzeel

Ervaring en vakkennis zijn bij zwembad onderhoud belangrijke kernbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, Nobels, een onbetwiste autoriteit. Voor een man die al zo lang in de sector vertoeft kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhoud zijn de zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Londerzeel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door gedreven personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet bij de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij garanderen duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel gevarieerde onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren grondig zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral dan voor de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde formules betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens zeer goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combo om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.