Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Roosdaal

Secuur zwembad onderhoud bij Roosdaal

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Roosdaal is de onbetwiste topper in zwembad onderhoud. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en topkwaliteit. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Roosdaal. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een onverwoestbare topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Roosdaal

Vakkennis en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over maar liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhoud. Voor iemand die zo lang in de sector zit heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Secuur, nauwgezet en grondig zwembad onderhoud zijn enkele zaken waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Roosdaal voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogkwalitatieve oplossingen aanbiedt en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen verschaffen voor totale topservice met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als we claimen grondig zwembad onderhoud, bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: bijvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een zeer seizoensgebonden materie is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.