Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Sint-Pieters-Leeuw

Volledig zwembad onderhouden bij Sint-Pieters-Leeuw

Voor zwembad onderhouden bij Sint-Pieters-Leeuw kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening volledig op maat op het vlak van onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Sint-Pieters-Leeuw hebt u geen betere optie voor zwembad onderhouden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een smetteloze reputatie bij Sint-Pieters-Leeuw en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door topbedrijf bij Sint-Pieters-Leeuw

Expertise en ervaring zijn bij zwembad onderhouden enkele sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring inzake zwembad onderhouden. zwembad onderhouden heeft geen enkel geheim voor Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele zaken waar onze gerenommeerde topfirma bij Sint-Pieters-Leeuw voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door ervaren team

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is minstens even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de klant, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij bieden kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde accommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Sint-Pieters-Leeuw, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op regelmatige tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters zeer grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen wij ook grondig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden materie is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Fonteinen, pool houses, zwembaden, terrassen, opritten…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.