Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Liedekerke

Toegewijd zwembad onderhouden bij Liedekerke

Voor zwembad onderhouden bij Liedekerke kunt u niet beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat in onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Liedekerke vindt u geen betere specialist voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie verworven.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Liedekerke

Bij %1 is stielkennis van primordiaal belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring in de wereld van zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector bezig is kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele begrippen waar onze gerenommeerde topfirma bij Liedekerke voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

Nauwgezet en grondig zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanreikt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool heeft al in gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brasschaat, Maldegem, Antwerpen, Knokke-Heist, Gent…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze zeer diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord vergeten we niet. Als we beweren grondig zwembad onderhouden, bedoelen wij ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de buitenzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een ideale één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.