Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Geetbets

Secuur zwembad onderhoud bij Geetbets

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Geetbets is de onbetwiste topper in zwembad onderhoud. Wij leveren hoogwaardige en kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Geetbets hebt u geen deugdelijkere optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een ijzersterke reputatie verdiend.

Lees meer

Grondig zwembad onderhoud door topbedrijf bij Geetbets

Vakkennis en expertise zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute topautoriteit. zwembad onderhoud kent geen enkel geheim voor onze zaakvoerder Nobels. Samen met het zeer passionele bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren personeelsteam

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhoud. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen biedt en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Geetbets, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Kraainem, Schilde, Wezembeek-Oppem, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, De Haan…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden verschaffen voor gedetailleerde topservice met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, verwarming, pompen en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op gezette tijdstippen de (voor) filters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhoud met contracten van twee bezoeken per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn wij eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Nobel-Pool geeft u een degelijk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.