Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Boutersem

Degelijk zwembad onderhoud bij Boutersem

Buitenzwembaden, binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Boutersem is de nummer 1 in zwembad onderhoud. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad bieden wij topkwaliteit en service. Bij Boutersem hebt u geen deugdelijkere optie voor zwembad onderhoud. Door de jaren heen heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een onverwoestbare reputatie verdiend.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topfirma bij Boutersem

Ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhoud belangrijke sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. zwembad onderhoud heeft geen enkel geheim voor onze bedrijfsleider Nobels. Met heel het enorm gedreven team streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door gedreven personeelsteam

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Kwaliteitsvol onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kan vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen garandeert en degelijke en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden verschaffen voor complete topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals bvb. een springplank of ladder, houden op regelmatige tijdstippen een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de voorfilter, backwash en dichtingen. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als wij beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral dan bij de openluchtzwembaden, zitten eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het installeren van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende flexibele formules betreft zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.