Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Tielt-Winge

Prima zwembad onderhouden bij Tielt-Winge

Voor zwembad onderhouden bij Tielt-Winge kan u niet beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige en kwaliteitsvolle service volledig op maat qua onderhoud, installatie, bouw en constructie. Bij Tielt-Winge vindt u geen betere specialist voor zwembad onderhouden. Door de jaren heen hebben wij met zwembad onderhouden een sterke topreputatie gekregen.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door gespecialiseerde topfirma bij Tielt-Winge

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim 30 jaar ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor hem. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Tielt-Winge voor staat. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van a tot z door gedreven team

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm diverse onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op gezette tijdstippen een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook gron-dig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke zwembad op maat

Aangezien zwembad onderhouden een uiterst seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het installeren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt uiteenlopende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we eveneens erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.