Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Zaventem

Toegewijd zwembad onderhoud bij Zaventem

Sauna’s buiten- en binnenzwembaden, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Zaventem is de onbetwiste nummer 1 inzake zwembad onderhoud. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat aangaande ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Zaventem. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Zaventem en ver daarbuiten bezorgd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Zaventem

Expertise en ervaring zijn als het aankomt op zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. Voor een man die al zo lang in de sector vertoeft heeft zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud zijn enkele begrippen waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Zaventem voor staat. Wij finaliseren uw volledige zwembad onderhoud-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud tot in de puntjes afgewerkt door gedreven personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhoud. Ook het onderhoud is van een zeer groot groot belang! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind zal begeleiden. Wij beloven degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Zaventem, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, De Haan, Knokke, Maldegem…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze diverse onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor volledige service met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig accessoires zoals een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat men vaak over het hoofd ziet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst ervaren technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als we beweren ‘grondig’ zwembad onderhoud, bedoelen wij ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud nu eenmaal een uiterst seizoensgebonden materie is, vooral dan als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Wij bieden verschillende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhoud met contracten van 2 beurten per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 beurten per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.