Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Merchtem

Prima zwembad onderhouden bij Merchtem

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Merchtem is de absolute nummer één betreffende zwembad onderhouden. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service volledig op maat inzake ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhouden bij Merchtem. Onze degelijke en duurzame oplossingen van zeer hoge kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een ijzersterke topreputatie bij Merchtem en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Prima zwembad onderhouden door topbedrijf bij Merchtem

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot gewicht. Met zijn 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een onbetwiste kenner. Voor iemand die zo een lange periode in de sector zit heeft zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden is waar onze hypergespecialiseerde topfirma bij Merchtem voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door vakkundig team

zwembad onderhouden stopt niet na de installatie. Kwaliteitsvol onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. Wij verschaffen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Merchtem, maar in volledig Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze heel gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen indien nodig extraatjes zoals bvb. een springplank, ladder, houden op regelmatige tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als wij zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, dan bedoelen wij ook grondig. Dit houdt onder andere in: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk bij de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de klant. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat alles naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house voorzien van een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.