Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Tienen

Volledig zwembad onderhoud bij Tienen

Voor zwembad onderhoud bij Tienen kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in bouw, constructie, installatie, onderhoud en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u opteert voor zwembad onderhoud bij Tienen. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een geweldige topreputatie bij Tienen en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Tienen

Vakkennis en ervaring zijn inzake zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. Voor een man die zo lang in de sector bezig is kent zwembad onderhoud geen enkel geheim meer. Met het zeer capabele bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de klant, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig begeleidt. U kan rekenen op een ernstige partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector tentoongespreid: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden garanderen voor totale topservice met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken uitvoerig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, voorfilter en dichtingen. Onze uiterst ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Vanzelfsprekend zullen wij op regelmatige tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan als het gaat over de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende gevarieerde aangepaste formules inzake zwembad onderhoud met contracten met twee beurten op jaarbasis, 8 beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn wij eveneens erg goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een perfecte één-twee om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Degelijke en werkbare oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat alles op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.