Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Zoutleeuw

Prima zwembad onderhoud bij Zoutleeuw

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, pool houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Zoutleeuw is dé topper wat betreft zwembad onderhoud. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service volledig op maat wat betreft ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Zoutleeuw. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhoud een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhoud door gespecialiseerde topfirma bij Zoutleeuw

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhoud dé kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een onbetwiste topautoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen meer voor Nobels. Met heel het uiterst capabele bedrijfsteam streven we in samenspraak met de opdrachtgever, naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

zwembad onderhoud van topkwaliteit door vakkundig team

zwembad onderhoud stopt niet na de installatie. Ook deugdelijk onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt daarom service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kan rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen garandeert en betrouwbare en duurzame langetermijnonderhoud voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Zoutleeuw, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Schilde, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Niet één detail bij zwembad onderhoud negeren wij in onze heel gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals bvb. een springplank of ladder, houden op regelmatige tijden een uitgebreid nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi reinigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide schoonmaakbeurt. Als we claimen grondig zwembad onderhoud, bedoelen we ook gron-dig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een uiterst seizoensgevoelige materie is, voornamelijk voor de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten worden in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud zijn we eveneens heel goed thuis in aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizenden! Wil u eventueel uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.