Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Drogenbos

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Drogenbos

Voor zwembad onderhouden bij Drogenbos kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening aangepast aan uw specifieke noden inzake onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Drogenbos vindt u geen adequatere firma voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke oplossingen van gerenommeerde kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben ons een sterke topreputatie bij Drogenbos en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Drogenbos

Bij %1 is stielkennis van onmiskenbaar gewicht. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over ruim drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor Nobels. Nauwgezet, secuur en grondig zwembad onderhouden is waar onze gespecialiseerde topfirma bij Drogenbos voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhouden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. U kunt rekenen op een serieuze partner die u duurzame oplossingen aanreikt en duurzame, degelijke langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden levert. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden zien wij over het hoofd in onze zeer gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (springplank, ladder,..) verwijderen, stockeren en reinigen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze kundige en ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere zwembad op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral bij de openluchtzwembaden, zit ook het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten per jaar, acht bezoeken per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn wij eveneens erg goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een perfecte combo om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u eventueel uw pool house voorzien van een bubbelbad, douche, barbecue, sauna enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.