Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Sint-Genesius-Rode

Deugdelijk zwembad onderhouden bij Sint-Genesius-Rode

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Sint-Genesius-Rode is de absolute nummer 1 als het aankomt op zwembad onderhouden. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat wat betreft ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhouden bij Sint-Genesius-Rode. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Sint-Genesius-Rode

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhouden belangrijke kernbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft maar liefst drie decennia ervaring in zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo een lange periode in de branche bezig is kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Samen met het enorm gedreven team streven wij in samenspraak met de opdrachtgever, naar volledigheid en degelijkheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden tot in de puntjes afgewerkt door gedreven team

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook onderhoud is van een onschatbaar groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel op het vlak van onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij beloven kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Kortrijk, tot Schilde, Kraainem, Gent, Antwerpen en Tervuren…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Geen enkel detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze enorm gevarieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of het rolluik, plaatsen en monteren eventuele extraatjes zoals een springplank, ladder, houden op gezette tijden een uiterst grondig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is afgesproken zullen we het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit houdt onder andere in: aanvullen van het zwembadwater, wateranalyse en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral bij de buitenzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele aangepaste formules inzake zwembad onderhouden met contracten met twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Nobel-Pool geeft u een vakkundig advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.