Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend onderhoud zwembaden Kortenberg

Goed verzorgd onderhoud zwembaden bij Kortenberg

Binnen- en buitenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Kortenberg is de topper in onderhoud zwembaden. Zowel in aanleg, constructie, installatie en onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad leveren wij topservice en kwaliteit. Bij Kortenberg vindt u geen deugdelijkere firma voor onderhoud zwembaden. Onze degelijke en duurzame oplossingen van gerenommeerde kwaliteit inzake onderhoud zwembaden hebben ons een ongelofelijk sterke topreputatie bij Kortenberg en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet onderhoud zwembaden door gespecialiseerde topfirma bij Kortenberg

Ervaring, vakkennis en expertise zijn als het aankomt op onderhoud zwembaden belangrijke sleutelbegrippen. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een onbetwiste topautoriteit. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector bezig is heeft onderhoud zwembaden geen enkel geheim meer. Samen met het uiterst vakbekwame team streven wij in samenspraak met de klant, naar volledigheid en duurzaamheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt onderhoud zwembaden

onderhoud zwembaden stopt niet bij de installatie. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen garandeert en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw onderhoud zwembaden garandeert. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Kortenberg, maar in volledig Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Antwerpen, Gent, Brugge, Koksijde, Maldegem, Knokke, De Haan…

Kwaliteitsformules op maat voor onderhoud zwembaden

Onze verschillende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen garanderen voor volledige topservice met alles erop en eraan. Wij installeren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de pompen, filters, verwarming en verlichting na. Wat velen vergeten is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen we op gezette tijdstippen de (voor) filters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord vergeten we niet.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

onderhoud zwembaden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat onderhoud zwembaden een zeer seizoensgevoelige materie is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het stockeren en demonteren van ladders en springplanken en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de klant. Kortom, onderhoud zwembaden zoals het moet zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft onderhoud zwembaden met contracten met twee beurten per jaar, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De volledige pakketten en tarieven staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop onderhoud zwembaden zijn we ook zeer goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een mooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een kundig advies en we houden daarbij rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van afdoende kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.