Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Brussel

Toegewijd zwembad onderhouden bij Brussel

Voor zwembad onderhouden bij Brussel kunt u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Zowel in constructie, installatie, bouw, aanleg en onderhoud van uw zwembad beloven wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen als u opteert voor zwembad onderhouden bij Brussel. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een sterke reputatie opgebouwd.

Lees meer

Secuur zwembad onderhouden door topbedrijf bij Brussel

Ervaring en vakkennis zijn inzake zwembad onderhouden belangrijke sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in zwembad onderhouden. zwembad onderhouden kent geen enkel geheim voor onze zaakvoerder. Met het uiterst passionele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar volledigheid en degelijkheid. Wij construeren uw volledige zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

zwembad onderhouden van topkwaliteit door gedreven personeelsteam

De installatie is amper het begin bij zwembad onderhouden. Ook deugdelijk onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt daarom topservice op maat van de opdrachtgever, want zowel inzake onderhoud en installatie streven wij naar perfectie. U kunt rekenen op een ernstige en coulante partner die u duurzame oplossingen aanbiedt en deugdelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhouden garandeert. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector getoond: van Knokke-Heist, Schilde, Brasschaat, Tervuren, Antwerpen, Gent…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhouden

Niet één detail bij zwembad onderhouden negeren wij in onze zeer gediversifieerde formules voor onderhoud voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Uiteraard zullen wij op regelmatige tijdstippen de voorfilters grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt. Als wij zeggen ‘grondig’ zwembad onderhouden, bedoelen we ook ”grondig”. Dit omvat: aanvullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden een zeer seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral als het gaat over de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders en springplanken en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Bondig samengevat:, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele formules betreft zwembad onderhouden met contracten met 2 beurten per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens zeer goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combo om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, zwembaden, fonteinen, tuinaanleg, terrassen, opritten…Wij geven u een vakkundig advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.