Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Holsbeek

Goed verzorgd zwembad onderhoud bij Holsbeek

Voor zwembad onderhoud bij Holsbeek kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij garanderen hoogwaardige en kwaliteitsvolle service op maat in ontwerp, onderhoud, bouw, aanleg, installatie en constructie. Bij Holsbeek vindt u geen adequatere speler voor zwembad onderhoud. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een ijzersterke topreputatie opgebouwd.

Lees meer

Uitstekend zwembad onderhoud door topbedrijf bij Holsbeek

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Met ruim 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, de heer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor onze zaakvoerder. Met heel het uiterst vakbekwame team streven we in samenspraak met de klant, naar volledigheid en duurzaamheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

Grondig afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Het onderhoud is minstens even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u begin tot eind begeleidt. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Holsbeek, maar in heel Vlaanderen: Tervuren, Hoeilaart, Overijse, Kraainem, Schilde, Antwerpen, Gent Brugge, Brasschaat, Maldegem, Knokke…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Onze verschillende onderhoudsformules voor binnenzwembaden en buitenzwembaden verschaffen voor gedetailleerde service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de filters, verwarming, verlichting en pompen na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord slaan we niet over. Als we zeggen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen we ook gron-dig. We vullen het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, vooral voor de buitenzwembaden, zitten eveneens het demonteren en stockeren van springplanken en ladders en het monteren van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk doen we dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden uiteenlopende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, acht beurten op jaarbasis, twaalf beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud is Nobel-Pool ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een magnifiek geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een kundig advies en we houden daarbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.