Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Vlaams-Brabant

Zeer goed zwembad onderhoud bij Vlaams-Brabant

Buiten- en binnenzwembaden, sauna’s, Hammams, Pool Houses,.. Nobel-Pool bij Vlaams-Brabant is dé nummer 1 wat betreft zwembad onderhoud. Wij leveren kwaliteitsvolle hoogwaardige service op maat op het vlak van ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. U zal zowel op lange als op korte termijn geen spijt krijgen wanneer u opteert voor zwembad onderhoud bij Vlaams-Brabant. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhoud hebben ons een sterke topreputatie bij Vlaams-Brabant en ver daarbuiten opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhoud door topfirma bij Vlaams-Brabant

Expertise, ervaring en vakkennis zijn bij zwembad onderhoud dé sleutelbegrippen. Onze bedrijfsleider, Nobels, beschikt over liefst drie decennia ervaring op het vlak van zwembad onderhoud. zwembad onderhoud heeft geen geheimen voor hem. Met heel het enorm passionele bedrijfsteam streven wij in samenspraak met de opdrachtgever naar duurzaamheid en volledigheid. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Degelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de sector bewezen: van Koksijde, Brugge, De Haan, Brussel, Maldegem, Brasschaat…

Formules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze heel gediversifieerde onderhoudsformules voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bvb. een ladder en/of springplank, houden op gezette tijden een grondig nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de afspraak zullen wij het zwembad volledig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als we zeggen ‘grondig’ zwembad onderhoud, dan bedoelen wij ook gron-dig. Nobel-Pool vult het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke zwembad op maat

Omdat zwembad onderhoud nu eenmaal een heel seizoensgebonden aangelegenheid is, voornamelijk als het gaat over de openluchtzwembaden, zit ook het stockeren en demonteren van springplanken en ladders en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Natuurlijk doen we dat in gezamenlijk overleg met de cliënt. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het moet! Wij bieden verschillende gevarieerde formules inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhoud zijn we ook heel goed thuis in tuinontwerp en -aanleg. Een ideale combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Terrassen, zwembaden, pool houses, fonteinen, tuinaanleg, opritten…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles op onnavolgbare wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er één uit duizend! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een bubbelbad, sauna, barbecue, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.