Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Geetbets

Zeer goed zwembad onderhouden bij Geetbets

Voor zwembad onderhouden bij Geetbets kan u nergens beter zijn dan bij Nobel-Pool. Wij bieden kwaliteitsvolle hoogwaardige bediening volledig op maat in onderhoud, installatie, constructie, bouw en aanleg. Bij Geetbets vindt u geen deugdelijkere firma voor zwembad onderhouden. Onze duurzame en degelijke opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke reputatie bij Geetbets en omstreken bezorgd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Geetbets

Ervaring, vakkennis en expertise zijn bij zwembad onderhouden dé kernbegrippen. Met zijn 30 jaar ervaring is onze bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een onbetwiste autoriteit. Voor een vakman die zo lang in de sector zit kent zwembad onderhouden geen enkel geheim meer. Met het zeer vakbekwame bedrijfsteam streven we in samenspraak met de klant, naar duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhouden-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning t.e.m. het onderhoudscontract.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij naar perfectie. Wij beloven duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool is niet alleen actief bij Geetbets, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Gent, Brugge, Antwerpen, Knokke-Heist, Maldegem, Koksijde, De Haan…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze verschillende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden verschaffen voor gedetailleerde service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig extraatjes zoals bijvoorbeeld een springplank, ladder, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de pompen, filters, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Wat velen vergeten is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Onze zeer bekwame technici zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Natuurlijk zullen we op gezette tijdstippen de voorfilters grondig schoonmaken en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige poetsbeurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhouden, bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Aangezien zwembad onderhouden nu eenmaal een uiterst seizoensgevoelige materie is, vooral dan wat betreft de openluchtzwembaden, zitten ook het stockeren en demonteren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden verschillende flexibele aangepaste formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 beurten op jaarbasis, 8 beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhouden zijn we ook heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte combinatie om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat alles naadloos wordt geïmplementeerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze geweldige optie is er eentje uit duizenden! Wilt u graag uw pool house uitrusten met een sauna, douche, bubbelbad, barbecue enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.