Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Dilbeek

Prima zwembad onderhouden bij Dilbeek

Voor zwembad onderhouden bij Dilbeek kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw zwembad leveren wij topkwaliteit en topservice. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt krijgen wanneer u kiest voor zwembad onderhouden bij Dilbeek. Onze degelijke en duurzame opties van hoogwaardige kwaliteit inzake zwembad onderhouden hebben ons een smetteloze reputatie bij Dilbeek en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Dilbeek

Bij %1 is stielkennis van uiterst groot belang. Onze zaakvoerder, Nobels, beschikt over liefst 30 jaar ervaring wat betreft zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo een lange periode in de sector zit heeft zwembad onderhouden geen geheimen meer. Samen met het zeer capabele team streven wij, in samenspraak met de klant naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij finaliseren uw complete zwembad onderhouden-droom startende bij de aanvraag van de bouwvergunning tot het onderhoudscontract.

Tot in de details afgewerkt zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Regelmatig onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij verschaffen degelijke langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al over heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche bewezen: van Brugge, Antwerpen, Tervuren, Wezembeek-Oppem, Knokke-Heist…

Formules op maat voor zwembad onderhouden

Onze talloze onderhoudsformules voor enerzijds binnenzwembaden en anderzijds buitenzwembaden garanderen voor totale service met alles erop en eraan. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het winterzeil of rolluik, plaatsen en monteren eventuele accessoires zoals een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitgebreid nazicht om de pompen, filters, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Wat vaak vergeten wordt is het invetten van de backwash, dichtingen en voorfilter. Maar onze ervaren technici houden dat goed in de gaten. Uiteraard zullen we op regelmatige tijdstippen de voorfilters op grondige wijze reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord slaan we niet over.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Dit omvat: vullen van het zwembadwater, analyse van het water en de toevoeging van additieven.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgevoelige materie is, vooral dan voor de openluchtzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het plaatsen van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard gebeurt dat in samenspraak met de klant. Kort samengevat:, zwembad onderhouden zoals het moet! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules op maat betreft zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken per jaar, 8 beurten op jaarbasis, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden zijn we ook erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een sterk advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd in uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizend! Wil u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze prachtige mogelijkheden.