Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Brussel

Toegewijd zwembad onderhoud bij Brussel

Voor zwembad onderhoud bij Brussel kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsvolle bediening op maat aangaande ontwerp, constructie, installatie, aanleg en bouw. Bij Brussel hebt u geen betere specialist voor zwembad onderhoud. Onze duurzame en degelijke oplossingen van uiterst hoge kwaliteit inzake zwembad onderhoud hebben Nobel-Pool een ongelofelijk sterke topreputatie bij Brussel en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Nauwgezet zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Brussel

Bij %1 is vakkennis van onmiskenbaar belang. Met liefst 30 jaar ervaring is onze zaakvoerder, Nobels, een absolute autoriteit. Voor iemand die zo een lange periode in de sector vertoeft kent zwembad onderhoud geen geheimen meer. Nauwgezet, grondig en secuur zwembad onderhoud zijn de zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Brussel voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Nauwgezet afgewerkt zwembad onderhoud

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Deugdelijk onderhoud is op zijn minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kan u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u van a tot z begeleidt. Wij bieden duurzame langetermijnoplossingen zodat u jaren gebeiteld zit met uw prachtig aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool opereert niet alleen bij Brussel, maar in heel Vlaanderen: Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Wezembeek-Oppem, Schilde, Kraainem, Brasschaat, Brugge, Antwerpen, Gent, Knokke-Heist, De Haan, Koksijde, Kortrijk, Maldegem…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Geen enkel detail bij zwembad onderhoud zien wij over het hoofd in onze heel diverse onderhoudsformules voor zowel buiten- als binnenzwembaden. Wij monteren accessoires (ladder, springplank,..) reinigen, stockeren en verwijderen het winterzeil en kijken uitvoerig de pompen, verwarming, verlichting en filters na. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters grondig schoonmaken. Ook de boord krijgt een uitgebreide beurt. Als wij claimen grondig zwembad onderhoud, bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor iedere unieke situatie

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral als het gaat over de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van springplanken, ladders en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Natuurlijk gebeurt dat in samenspraak met de opdrachtgever. Kort samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort te zijn! Nobel-Pool biedt verschillende flexibele formules betreffende zwembad onderhoud met contracten met 2 beurten per jaar, 8 bezoeken op jaarbasis, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! bezoeken per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten kunnen besproken worden. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens heel goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een perfecte één-twee om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en duurzame oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizend! Wil u graag uw pool house uitrusten met een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.