Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Grimbergen

Secuur zwembad onderhouden bij Grimbergen

Voor zwembad onderhouden bij Grimbergen kan u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in installatie, constructie, onderhoud, installatie en aanleg van uw binnen- of buitenzwembad garanderen wij topservice en topkwaliteit. U zult zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben als u kiest voor zwembad onderhouden bij Grimbergen. Onze duurzame en degelijke opties van uiterst hoge kwaliteit op het vlak van zwembad onderhouden hebben Nobel-Pool een sterke topreputatie bij Grimbergen en omstreken opgeleverd.

Lees meer

Diepgaand zwembad onderhouden door topbedrijf bij Grimbergen

Bij %1 is vakkennis van doorslaggevend belang. Onze zaakvoerder, de heer Nobels, beschikt over ruim 30 jaar ervaring in zwembad onderhouden. Voor een vakman die zo een lange periode in de branche zit kent zwembad onderhouden geen geheimen meer. Grondig, nauwgezet en secuur zwembad onderhouden zijn de zaken waar onze gespecialiseerde topfirma bij Grimbergen voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool doet geen half werk.

zwembad onderhouden van a tot z door vakkundig personeelsteam

zwembad onderhouden stopt niet bij de installatie. Ook onderhoud is van een niet te onderschatten groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden topservice op maat van de klant, want zowel qua installatie en onderhoud streven wij perfectie na. U kunt vertrouwen op een ernstige partner die u hoogwaardige oplossingen biedt en betrouwbare en duurzame (langetermijn!)oplossingen voor uw zwembad onderhouden biedt. Nobel-Pool heeft al in volledig Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche tentoongespreid: van Brasschaat, Brugge, Gent, Antwerpen, De Haan, Koksijde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor binnen- en buitenzwembaden garanderen voor gedetailleerde service met alle gewenste en nodige kunstjes. Wij installeren accessoires (springplank, ladder,..) stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil en kijken grondig de verlichting, pompen, verwarming en filters na. Iets wat men vaak vergeet, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Onze zeer ervaren stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang is overeengekomen zullen we het zwembad volledig stofzuigen en de filters mooi schoonmaken. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. We vullen het zwembadwater aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor iedere situatie op maat

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een zeer seizoensgevoelige aangelegenheid is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het bevestigen van de winterafdekking in ons uitgebreide pakket. Vanzelfsprekend doen we dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het hoort te zijn! Wij bieden uiteenlopende gevarieerde formules betreft zwembad onderhouden met contracten van 2 bezoeken per jaar, acht bezoeken op jaarbasis, 12 bezoeken per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De volledige pakketten en tarieven worden duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool eveneens goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale één-twee om tot een wondermooi geïntegreerd geheel te komen. Pool houses, tuinaanleg, opritten, zwemvijvers, terrassen, opritten, fonteinen…Wij geven u een betrouwbaar advies en we houden daarbij uiteraard rekening met uw specifieke wensen en budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van afdoende kwaliteit maken dat de complete accommodatie op onnavolgbare wijze wordt geïmplementeerd bij uw exterieur. Wat dacht u van een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een barbecue, sauna, douche, bubbelbad enz. Informeer naar al onze geweldige mogelijkheden.