Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhouden Hoegaarden

Goed verzorgd zwembad onderhouden bij Hoegaarden

Sauna’s, buitenzwembaden, binnenzwembaden, Pool Houses, Hammams,.. Nobel-Pool bij Hoegaarden is dé nummer één als het aankomt op zwembad onderhouden. Zowel in onderhoud, aanleg, installatie, constructie en bouw van uw buiten- of binnenzwembad beloven wij topkwaliteit en service. Bij Hoegaarden hebt u geen deugdelijkere firma voor zwembad onderhouden. In de loop der jaren hebben wij met zwembad onderhouden een onverwoestbare reputatie gekregen.

Lees meer

Secuur zwembad onderhouden door gespecialiseerd topbedrijf bij Hoegaarden

Bij %1 is vakkennis van uiterst groot belang. Met 30 jaar ervaring is bedrijfsleider, mijnheer Nobels, een absolute autoriteit. zwembad onderhouden kent geen geheimen meer voor onze bedrijfsleider Nobels. Grondig, secuur en nauwgezet zwembad onderhouden zijn enkele begrippen waar onze gespecialiseerde topfirma bij Hoegaarden voor staat. Van aanvraag van de bouwvergunning, aanleg tot onderhoudscontract, Nobel-Pool levert geen half werk.

Secuur en grondig zwembad onderhouden

De installatie is slechts het begin bij zwembad onderhouden. Ook kwaliteitsvol onderhoud is van een zeer groot groot belang! Nobel-Pool biedt om die reden service op maat van de opdrachtgever, want zowel qua onderhoud en installatie streven wij perfectie na. Wij garanderen kwalitatieve langetermijnoplossingen zodat u jaren goed zit met uw mooi aangelegde zwembadaccommodatie. Nobel-Pool heeft al in heel Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche geëtaleerd: van Gent, Brussel, Antwerpen, Maldegem, Koksijde, Brasschaat, Schilde…

Aanpak op maat voor zwembad onderhouden

Onze verschillende onderhoudsformules voor buitenzwembaden en binnenzwambeden staan garant voor volledige topservice met alles erop en eraan. Wij stockeren, reinigen en verwijderen het winterzeil of rolluik, monteren en plaatsen eventuele accessoires zoals bvb. een springplank, ladder, houden op gezette tijdstippen een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verwarming en verlichting goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de voorfilter, dichtingen en backwash. Onze uiterst bekwame stielmannen zien echter geen enkele kleinigheid over het hoofd. Om de x-aantal weken of maanden naargelang de formule zullen wij het zwembad grondig stofzuigen en de filters goed reinigen. Ook de boord krijgt een goede, grondige beurt. Als we zeggen grondig zwembad onderhouden, dan bedoelen we ook ”grondig”. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhouden-oplossingen voor elke unieke situatie

Omdat zwembad onderhouden nu eenmaal een heel seizoensgebonden materie is, vooral voor de openluchtzwembaden, zitten ook het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het plaatsen van de noodzakelijke winterafdekking in ons pakket. Vanzelfsprekend gebeurt dat in samenspraak met de cliënt. Kortom, zwembad onderhouden zoals het moet zijn! Wij bieden uiteenlopende flexibele formules op maat betreffende zwembad onderhouden met contracten van twee bezoeken op jaarbasis, 8 bezoeken per jaar, 12 beurten per jaar tot zelfs 26! beurten per jaar. Wekelijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan duidelijk uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Bovenop zwembad onderhouden is Nobel-Pool ook heel goed thuis in tuinaanleg en -ontwerp. Een ideale combo om tot een fabelachtig geïntegreerd geheel te komen. Zwembaden, pool houses, tuinaanleg, fonteinen, terrassen, opritten…Wij geven u een sterk advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw budget en wensen. Degelijke en werkbare oplossingen van hoogwaardige kwaliteit maken dat de complete accommodatie op natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in uw exterieur. Een opbouwzwembad op uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er eentje uit duizenden! Wilt u eventueel uw pool house uitrusten met een douche, sauna, bubbelbad, barbecue enz. Vraag naar al onze geweldige mogelijkheden.