Contactgegevens

Nobel Group Srl Chaussee De Nivelles 167 7181 Seneffe Tel. +32 2 7213525 GSM +32 475 752512 Contact

Uitstekend zwembad onderhoud Bever

Goed verzorgd zwembad onderhoud bij Bever

Voor zwembad onderhoud bij Bever kunt u nergens beter terecht dan bij Nobel-Pool. Zowel in ontwerp, aanleg, constructie, bouw en onderhoud van uw buiten- of binnenzwembad garanderen wij topservice en kwaliteit. U zal zowel op korte als op lange termijn geen spijt hebben indien u kiest voor zwembad onderhoud bij Bever. In de loop der jaren heeft Nobelpool met zwembad onderhoud een oerdegelijke reputatie gekregen.

Lees meer

Gedegen zwembad onderhoud door gespecialiseerd topbedrijf bij Bever

Bij %1 is vakkennis van primordiaal belang. Onze bedrijfsleider, Nobels, heeft meer dan drie decennia ervaring in de wondere wereld van zwembad onderhoud. Voor een vakman die zo lang in de branche bezig is heeft zwembad onderhoud geen geheimen meer. Met heel het zeer bedreven bedrijfsteam streven wij, in samenspraak met de opdrachtgever, naar degelijkheid, duurzaamheid en volledigheid. Wij construeren uw complete zwembad onderhoud-droom vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met het onderhoudscontract.

zwembad onderhoud van a tot z door ervaren team

De installatie is nog maar het begin bij zwembad onderhoud. Regelmatig onderhoud is op z’n minst even belangrijk! Met Nobel-Pool kunt u rekenen op 1 vertrouwd aanspreekpunt dat u volledig zal begeleiden. U kunt vertrouwen op een ernstige en coulante partner die u hoogwaardige oplossingen aanreikt en degelijke en duurzame langetermijnoplossingen voor uw zwembad onderhoud garandeert. Nobel-Pool heeft al over gans Vlaanderen zijn kwaliteiten als topper in de branche getoond: van Schilde, Brasschaat, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Brugge…

Kwaliteitsformules op maat voor zwembad onderhoud

Onze uiteenlopende onderhoudsformules voor zwembaden zowel buiten als binnen bieden voor gedetailleerde topservice met alle nodige en gewenste ingrepen. Wij verwijderen, reinigen en stockeren het rolluik of het winterzeil, plaatsen en monteren indien nodig accessoires zoals bvb. een springplank of ladder, houden op gezette tijden een uitvoerig nazicht om de filters, pompen, verlichting en verwarming goed te laten draaien. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt, is het invetten van de dichtingen, backwash en voorfilter. Maar onze ervaren en bekwame technici houden dat goed in de gaten. Vanzelfsprekend zullen wij op gezette tijdstippen de voorfilters zeer grondig reinigen en uw zwembad stofzuigen. Ook de boord krijgt een uitgebreide poetsbeurt.En met grondig bedoelen wij bij Nobel-Pool ook grondig. Nobel-Pool vult het water aan tot het juiste niveau en we analyseren het water met het oog op mogelijke toevoegingen van de juiste producten.

zwembad onderhoud-oplossingen voor elke situatie op maat

Aangezien zwembad onderhoud een zeer seizoensgebonden materie is, vooral bij de buitenzwembaden, zit eveneens het demonteren en stockeren van ladders, springplanken en toebehoren en het monteren van de winterafdekking in ons pakket. Uiteraard doen we dat in samenspraak met de klant. Bondig samengevat:, zwembad onderhoud zoals het hoort! Nobel-Pool biedt uiteenlopende flexibele formules op maat inzake zwembad onderhoud met contracten met 2 bezoeken op jaarbasis, acht beurten per jaar, twaalf bezoeken per jaar tot zelfs 26 bezoeken per jaar. Maandelijkse en wekelijkse onderhoudsbeurten zijn bespreekbaar. De gedetailleerde tarieven en pakketten staan in detail uitgelegd op onze website.

Ook tuinaanleg, terrassen, fonteinen, opritten

Naast zwembad onderhoud is Nobel-Pool eveneens erg goed thuis in ontwerp en aanleg van tuinen. Een ideale combinatie om tot een prachtig geïntegreerd geheel te komen. Tuinaanleg, terrassen, opritten, zwembaden, fonteinen, pool houses…Nobel-Pool geeft u een betrouwbaar advies en we houden daarbij natuurlijk rekening met uw wensen en uw budget. Deugdelijke en praktische oplossingen van hoge kwaliteit maken dat de complete accommodatie naadloos wordt geïntegreerd bij uw exterieur. Een opbouwzwembad aan uw terras bijvoorbeeld? Deze oplossing is er één uit duizenden! Wilt u graag uw pool house voorzien van een barbecue, bubbelbad, sauna, douche enz. Vraag naar al onze prachtige mogelijkheden.